Category: Partreff

  massasjeinstitutt oslo thai massasje ålesund

  Hei Jeg var for andre gang på et massasje studio "thai" utgave. Første gang ALLE thai massasje stedene i Oslo tilbyr dette. Helt vanlig. .. Hadde jeg vært en seriøs thai-massøse så hadde jeg heller prøvd å få jobb på et etablert norsk massasjeinstitutt, hvor ekstratjenester ikke er forventet. Anonymous. feb. - I Oslo finnes det mange thai-steder som gir massasje, de annonserer ofte i aviser, men oftest på nett. Men de er også enkle å finne uten å se på en annonse, lokalene deres er lett gjenkjennelige. Mye juggel i vinduet, heldekkende gardiner eller persienner/lameller. Og ikke minst ordene "thai" og massasje. Ja, dette var utrolig. Jeg bestemte meg for å gi litt faan ei helg og besøke et par-tre av massasjeinstittutene her i byen(Oslo). Og du verden jeg angrer ikke. Jeg traff 3 utrolig vakre norske jenter. Alle tre får innertier av meg når det gjelder utseendet. De var hyggelige også selv om det selvfølgelig inngår i jobben.

  Eskorte: Massasjeinstitutt oslo thai massasje ålesund

  Erotisk massasje norge bilder norske jenter 26
  MØT ELDRE KVINNER MATURE FREE 46
  Massasjeinstitutt oslo thai massasje ålesund Sex in stavanger thai massasje stavanger sentrum
  Thai Smile. 88 likes · 1 talking about this · 19 were here. Helsetjenester behandlinger innen Aromaterapi, Thai massasje, Thai+olje, Fot massasje, Sauner Mangler: massasjeinstitutt ‎oslo. 6. mar. - Flere av thaimassasje-instituttene i Oslo tilbyr seksuelle tjenester. De siste årene har det dukket opp mange nye thaimassasje-institutter i Oslo. gir thaimassasje et snuskete rykte som gjør det vanskelig for dem som vil drive seriøst, sier Karittha Finnstø, eier av et massasje-institutt ved Solli plass i Oslo. feb. - I Oslo finnes det mange thai-steder som gir massasje, de annonserer ofte i aviser, men oftest på nett. Men de er også enkle å finne uten å se på en annonse, lokalene deres er lett gjenkjennelige. Mye juggel i vinduet, heldekkende gardiner eller persienner/lameller. Og ikke minst ordene "thai" og massasje. massasjeinstitutt oslo thai massasje ålesund

  Massasjeinstitutt oslo thai massasje ålesund - nakenbilder

  Kan noen gi meg navn på massage studioer i Oslo sentrum med happy ending? Nå bør du benytte sjansen til å lufte dyna. You need to be a member in order to leave a comment. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. Hun så jævlig bra ut! Bjørg Norli ved Pro Senteret i Oslo sier at kvinnene ofte er gift med norske menn og selger seksuelle tjenester for å spe på inntekten. Ja, for alle thaidamer er prostituerte, og "alle" vet at thaimassasje bare betyr en ting.

  Leave a Reply